Birincioğlu Böyle İstedi 2-1

Birincioğlu Böyle İstedi 2-1

Birincioğlu Böyle İstedi 2-1

Trabzon bölgesi hakemlerinden Bülent Birincioğlu'nun yönetimindeki maçta Samsunspor 2-1 kazandı. Maç boyunca takdir haklarını Samsunspor'dan yana kullanan ve verdiği evlere şenlik bir penaltıyla rakibin motivasyonunu yükseltip maça tutunmasını sağlayan Bülent Birincioğlu maçın skoruna doğrudan etki yaptı.

Son haftaların aksine mücadele gücüyle dikkat çeken takımımız, yer yer kontralarla etkili olmaya çalışsa da ne yazık ki skor üretmekte yine zorlandı. Kadro kalitesi anlamında yetersiz bir ekiple devrenin sonuna kadar gitmeye çalışan Adanaspor'umuz için bugün en iyi şey takım savunması ve iyi mücadele oldu.

Erkam'ın 62. dakikada kendi kalesine attığı golle 1-0 üstünlüğü yakaladığımız maçta 73. dakikada Kubilay penaltıyla skoru eşitledi. Celil'e yapılan harekete "Devam" diyen Birincioğlu'nun abartılı bir şekilde 8 dakika uzatma verdiği maçta 90+6'da Guido ile Samsunspor maçı 2-1 kazandı.

Yorumlar (1)

  • Tiger
    Gümbür gümbür bir futbol oynamadık. Kapasitemiz elverdiği ölçüde mücadele ettik. Hakeme yenik düştük. Evet hakeme tepkimizi gösterelim. Ama hiçbir kadro derinliği bulunmayan, 2 veya 3.ligde ancak oynayabilecek futbolcuları bu takıma dolduran yönetimi de eleştirelim. Televizyon başında Canberk'i, Berkan'ı, Ergin'i, Ozan'ı izlerken resmen futboldan soğuyoruz. Bu adamlar bırak 1. Ligi 2. ligde bile zor forma bulur. Adanaspor'a yakışmıyorlar.

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.