BOLU KAMPI BAŞLADI

BOLU KAMPI BAŞLADI

BOLU KAMPI BAŞLADI

Takımımız Bolu kampında ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Yeni sezon hazırlıklarına  28 Haziran tarihinde Osman Yereşen Tesisleri'nde başlayan Turuncu Beyazlı ekibimiz 7-19 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek olan birinci etap kampı için dün Bolu Termal Oteli’ne hareket etti. Takımımız kampın ilk antrenmanı öncesi 7 Temmuz Adanasporlular Günü'nü kutladı. Oyuncularımız birinci etap kampında günde çift idman yaparak yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek. Birinci etap kampından sonra 2 günlük iznin ardından ikinci etap için 22 Temmuz ve 4 Ağustos tarihleri arasında Bolu Termal Oteli’nde kampa girecek. 

Kulüp tarafından yapılan paylaşımda yabancı oyuncularımızdan Ozeogovic, Donkor, ve Goran'ın da takımla birlikte kampta yer aldığı görüldü ve yeni sezon antrenman formalarımız da taraftarlarımızın beğenisine sunulmuş oldu. 

Ayrıca geçen sezon devre arasında takımımıza katılan tecrübeli oyuncu Serdar Özkan'ın da ilerleyen günlerde kampa katılacağı ve yeni sezonda tekrardan takımda yer alacağı iddia ediliyor, kulüpten bu konuda resmi açıklama yapılması bekleniyor. 

 

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.