BURSASPOR MAÇINA DOĞRU

BURSASPOR MAÇINA DOĞRU

BURSASPOR MAÇINA DOĞRU

15 Ağustos Pazar günü Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nda oynanacak maç 21.45'te başlayacak ve BEIN Sport ile TRT Spor'dan yayınlanacak. İstanbul bölgesi hakemlerinden Onur Özütoprak'ın yöneteceği karşılaşmada deplasman tribününe taraftar alınmayacak.

SON TAKTİK ÇALIŞMA

Adanaspor, Çarşamba günü U-19 takımıyla bir hazırlık maçı yaparak son taktik çalışmasını denerken, dün (Perşembe günü) de takım kendi arasında taktik çift kale antrenmanını yaptı. Yeni sezon öncesi sistemini oturtmaya çalışan Teknik Direktör Fırat Gül, "Yeni sezon öncesi iyi bir kamp dönemi geçirdik, son yıllarda izlenen Adanaspor'dan daha farklı ve iyi bir takım izletmek adına çalışmalarımızı yapıyoruz. Bursaspor maçı zor olacak, iyi bir takım ama bizler de bu durumun ciddiyetiyle Bursaspor maçına hazırlanıyoruz." dedi.

 GORAN BELİRSİZLİĞİ

Adanaspor'da kaleci Goran Karaçiç'le ilgili bir belirsiz var. Yabancı sınırına takıldığı için yerli kaleci tercihi yapılacağı kamuoyunda konuşulurken, son oynanan U-19 maçında antrenmanda olmayan ve dinlendirildiği ifade edilen Goran Karaçiç'le ilgili sorulan sorulara cevap veren Teknik Direktör Fırat Gül, "Karaçiç'in hafif bir rahatsızlığı var ve bu nedenle hazırlık maçında oynamadı. Yabancı sınırlaması nedeniyle bir sıkıntımız şu an yok. Eğer Goran performans anlamında iyiyse oynar ve yabancı kontenjanı anlamında farklı bir bölgede farklı bir değerlendirme yaparız. Takımımıza kim daha fazla performans katkısı sağlarsa ona göre değerlendirmemiz olacak." dedi. Yerli kaleci  transferi sorusuna da cevap veren Fırat Gül, "Yerli kaleci arayışımız var. Uygun bir isim olursa değerlendireceğiz." diye konuştu.

BURSASPOR TAHTAYI AÇTI

Geçtiğimiz yıldan bu yana ciddi bir ekonomik krizle boğuşan Bursaspor'da yeni yönetim büyük bir çalışma yaparak tüm işlemleri tamamladı ve Bursaspor'un transfer tahtası açıldı. Önceki yıldan elde kaliteli bir genç kadrosu bulunan Yeşil Beyazlılar, yeni transferleriyle beraber Adanaspor maçında görücüye çıkacak.

SON 4 MAÇTA SIFIR ÇEKTİK

Son 2 sezonda Bursaspor'la oynadığımız 4 maçta sahadan boynu bükük ayrılan Adanaspor, bu maçlarda 2 gol atıp, 8 gol kalesinde gördü. Bursaspor'u en son yendiğimiz maç 21 Ocak 2017'de Süper Lig'de mücadele ettiğimiz sezondu. Bursaspor deplasmanında Magaye'nin golüyle 1-0 kazanan Adanaspor o yıl küme düşmüştü.

DEPLASMAN TRİBÜNLERİ BOŞ OLACAK

TFF'nin aldığı yeni sağlık kuralları gereği bu sezon hiçbir takım taraftarı deplasman yapamayacak. Zorlu Bursaspor maçı öncesi iyi bir deplasman organizasyonu yapmak için çalışma yapan taraftar grupları ve dernekleri de böylelikle takımdan bir hafta daha ayrı kalmış olacak.  

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.