CELİL YÜKSEL SAMSUN YOLUNDA

CELİL YÜKSEL SAMSUN YOLUNDA

CELİL YÜKSEL SAMSUN YOLUNDA

Samsun basını Adanaspor’umuzun son yıllardaki önemli ortasaha oyuncularından biri olmayı başaran Celil Yüksel’in, Samsunspor’la anlaştığını iddia etmişti. www.samsunhaber.com sitesi 24 Mayıs 2022 tarihli haberinde, Samsunspor başkanı Yüksel Yıldırım’la Adanaspor yönetiminin bir araya geleceğini belirtmişti. İddiaya göre transferin önündeki tek engel ise Konyaspor’un da bu transfer için devreye girmiş olmasıydı.

Aradan geçen sürenin ardından Celil Yüksel’in ismi yeniden Samsunspor’la anılıyor. Samsunspor Teknik Gelişim Sorumlusu ve Başkan Danışmanı Batu Kaplan, katıldığı twitter sohbet odasında genç orta sahanın Samsunspor’la anlaştığını açıklamıştı.

Bugün resmi sosyal medya hesabı üzerinden takımdan ayrılanlarla ilgili geç kalınmış bir teşekkür metni yayınlayan Adanaspor yönetiminin Celil Yüksel konusunda ağzını bıçak açmıyor. 

Geldiği günden bu yana taraftarlarımızın sevgilisi haline gelen ve gerek saha içinde, gerekse saha dışında bir Adanasporlu duruşu sergileyen Celil Yüksel’le ilgili bu haber, taraftarlarımızı olduça üzdü.

Öte yandan koskoca mazisiyle Adanaspor, önümüzdeki sezon küme düşmenin en büyük adayı olma yolunda hızla ilerliyor. 

Yorumlar (1)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.