EMRAH BAYRAKTAR'LA YOLLAR AYRILDI

EMRAH BAYRAKTAR'LA YOLLAR AYRILDI

EMRAH BAYRAKTAR'LA YOLLAR AYRILDI

Adanaspor’umuzda 19. hafta Eskişehirspor maçı öncesi anlaşılan teknik direktör Emrah Bayraktar’la 8 hafta sonunda yollar ayrıldı. Eskişehirspor galibiyeti ardından geçen yedi haftalık karnesine yeni bir galibiyet yazamayan teknik direktör dört beraberlik, üç mağlubiyetle beklentilerin altında kaldı. 

Takımımızın, ligin görece zayıf takımlarından Balıkesirspor’a karşı beraberliği son dakikalarda bulduğu golle kurtarması ve bu hafta Menemenspor’a karşı oynanan mücadelede ofansif anlamda hiçbir varlık gösterememesi taraftarlarımız tarafından büyük tepki çekmişti. 

Ayrıca Bayraktar, kadro tercihleri ve oyun içi değişkiller konusunda da birkaç haftadır hedef tahtasına koyuluyordu. Adanaspor'umuz Emrah Bayraktar teknik direktörlüğünde çıktığı sekiz maçın yedisinde değişiklik haklarının tamamını kullanmamış ve hamle konusundaki bu eksiklik oyunun son bölümlerinde yenilen gollerle sonuçlanmıştı.

Alınan bu kararla bu sezon Adanaspor'umuz 3. kez teknik direktör ayrılığı yaşamış oldu. Boşalan koltuğa kimin oturacağı ise merak konusu.

Yorumlar (3)

  • Emirhan01
    Çare Çoşkun Demirbakan!
  • KoşanAdam
    Yunus Murat Ceylan tekrardan gelirse şaşırmam.
  • bora şahin
    Hayırlısı olsun. İsabetli karar. Ekonomik şartlar ilk kriter olacaktır yeni TD seçiminde. Armağan Turhan olabilir.

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.