Erkin Doygun'dan Açıklamalar

Erkin Doygun'dan Açıklamalar

Erkin Doygun'dan Açıklamalar

Ümraniyespor maçının hakemi Burak Pakkan ile ilgili taraftarlarımızın haklı eleştirilerine kayıtsız kalmayan ve kısa bir değerlendirme yapan Doygun, hakem hatalarından dolayı geçen haftaki iç saha maçında da protokolde tepkiler olduğuna da dikkat çekti. Erkin Doygun'un açıklamaları şu şekilde;

"Geçen hafta maç sırasında hakem kararlarına tepki gösterdik, para cezası yedik. Bu maçta hakem kararlarını herkes net bir şekilde gördü. Başkanımız gereken yerlere tepkisini koyuyor ama maalesef yapacak bir şey kalmıyor hakemlere karşı, üstüne tekrar cezalandırılıyoruz.

Bazı şeyleri yazamıyorum buradan ama hakem notunu çok merak ediyorum. Anayasa mahkemesinden daha bağımsızlar. Tek çözüm kamuoyu yaratmak o da ne kadar çözüm belirsiz. Yıllardır düzen bu, bunun en büyük sebebi de; FORMALİTE SEÇİMLER, gücü arkasına alana karşı ne yapsanız BOŞ!

Bunları yazarken bile rahat yazamıyoruz. Yetkili biri de çıkıp dese ki, evet hakem hata yaptı, giden puanları unutup Allah razı olsun diyeceğiz. Ama o da yok. Hakem notuna bakalım ne gelecek."

Yorumlar (1)

  • Tiger
    “Başkanımız gereken yerlere tepkisini koyuyor” derken tam olarak nerelere, hangi mercilere acaba..?

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.