FURKAN AKGÜL'ÜN AÇIKLAMALARI

FURKAN AKGÜL'ÜN AÇIKLAMALARI

FURKAN AKGÜL'ÜN AÇIKLAMALARI

Adanaspor başkan vekili Furkan Akgül, dün gece geç saatlerde Twitter üzerinden gerçekleştirilen bir sohbete katılarak taraftarlarımızın sorularını yanıtladı, iddialı açıklamalarda bulundu. 

Konuşmasının başında Boluspor'a transfer olan Kemal Rüzgar ve Boluspor'un transferi 01.01 saatinde duyurmasıyla ilgili soruyu "Biz Kemal Rüzgar'la hiçbir zaman ilgilenmedik. Boluspor'a oyuncu kaptıracaksak yapmayalım bu işi." şeklinde cevapladı.

Yapılan sohbetten bazı satır başları:

Golcü Transferi 
Biz şu an takıma direkt katkı koymaya başlayacak oyuncu arıyoruz. Birkaç güne Avrupa'da transfer dönemi sona eriyor, sözleşme yapamamış oyuncular öneriliyor ama sakatlıktan çıkmış, belli bir yaşın üstünden oyunculardansa bizim tercihimiz çok isim yapmasa bile yetenekli ve hazır oyuncudan yana.

Bizim oyunumuz yüksek tempo isteyen bir oyun, bir oyuncunun girip de eli belinde sadece yeteneğiyle oynaması çok zor.

Ayrıca yerli forvet de istiyoruz. Bunun dışında yerli orta saha ve kanat transferi de olabilir.

Muhtemelen transferlerin yakın zamanda açıklanır. Uğurcan transferinden gelen paranın da birkaç gün içinde kullanıldığını görürsünüz.

Transfer Söylentileri
Bize birçok oyuncu ismi geliyor Jack Wilshere de önerildi, ama istemedik. Ibe transferiyle menajerlerin gözü de Adanaspor'a çevrildi. Ünlü bir oyuncu ismi geçtiği anda Adanaspor'la anılıyor. Bu bizim için bir yönden kötü de oldu.

Bize hazır oyuncu lazım, Ibe da maç eksiğiyle geldi ama 26 yaşında ve fizik gücü yüksek. Bir aya kadar hazır olacağını düşünüyorum.

Donkor
Uğurcan konusunda teknik ekibin onayıyla hareket ettik. Bu bağlamda Donkor'un satılacağı gibi bir durum şimdilik yok. Sözleşme yenilemek için de oturulur konuşulur.

Yabancı Oyuncu Kontenjanı, İç Transfer
Kontenjanla ilgili sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum çünkü Süper Lig'e çıkacağımıza inanıyorum. Yabancı oyuncu transferi konusunda kafamız rahat, çünkü yabancı oyunculara projelerinizi, oynamak istediğiniz futbolu,yapmak istediklerinizi anlattığınızda onları ikna edebiliyorsunuz. Yerli oyuncular kağıtta yazan rakama bakıyor sadece, onu alabilip alamayacağına bile bakmıyor. Biz de akıllı yerli oyuncular arıyoruz.

Taraftarlarımızın Stat Girişlerinde Yaşadığı Sorun
Bununla ilgili ciddi sorun yaşandı geçen maçta ama başkan hemen ilgilenmişti. Buna benzer sorunlar daha önce de yaşanmıştı, bizimle hiçbir alakası olmadığı halde suçu bize yüklemek gibi bir art niyetlilik var. Ama özel olarak ilgileneceğim, umarım hep böyle sıkıntılar yaşarız, tek derdimiz bunlar olsun.

Store
Store ürünleri birkaç güne kadar gelebilir. Daha büyük stok istedik.

Efe Tatlı
Takip ettiğim beğendiğim bir oyuncuydu. Süper Lig seviyesinde oynayabilirdi ama takımında bir maçta bir hata yaptığı için kesik yedi. Şu anda Adana’da idmanlara çıkıyor ama bir kaç prosedürün tamamlanmasını bekliyoruz, o yüzden henüz açıklamadık.

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.