GÜÇLÜ TARAFTAR GÜÇLÜ ADANASPOR

GÜÇLÜ TARAFTAR GÜÇLÜ ADANASPOR

GÜÇLÜ TARAFTAR GÜÇLÜ ADANASPOR

Dün akşam 22.00'de twitter üzerinden yapılan ve 3 saate yakın süren canlı yayına 350'ye yakın taraftarımız katıldı. Sohbete katılan her Adanasporlu büyük bir olgunluk ve nezaketle yaşananları, izlenmesi gereken yol haritasıyla ilgili fikirlerini dile getirdi. Camiamızın bütün dinamikleri söz alıp düşüncelerini ifade ederken ortaya çıkan ortak sonuç; Adanaspor'un taraftarının hissiyatından uzaklaştırılmış olması noktasındaydı. 

"Taraftarın sürece dahil olduğu bir Adanaspor" mottosuyla başlatılan ve Adanaspor İçin Özgürlük Harekatı adı verilen kampanyada birinci hedef olarak arzu edilen "Birlik-beraberlik" olgusunun gerçekleştiği ve bu sürecin demokratik ve doğru tepkilerle devam etmesi belirtilen diğer bir husus oldu. 

Turbeyler Grubu lideri Refik Gül söz aldığında, efsane çizgi film karakterlerinden Voltran'dan örnekle, her parçamızın önemine ve tek sesliliğin getireceği güce vurgu yaptı. Verdiği mesajın ardından Gül, yapıcı bir dille "Son bir kez" yönetimle görüşme fikrini belirtti. Gül, "Hepimizin rahatsızlıkları var, hayalimizdeki Adanaspor için mücadele doğru şekilde devam etmeli. Bayram Başkan'dan bir görüşme talebinde bulundum. Her ekibin temsilcileriyle bu görüşmenin gerçekleşmesini arzu ediyorum." dedi. Ayrıca konuşmasını "Birlikte olursak açamayacağımız kapı yok!" cümlesiyle noktaladı.

Güçlü lobi şiarıyla göreve koyulan Turuncu Beyazlılar Derneği'ni temsilen de, Dernek Başkanı Şevkat Can Sıçramaz söz aldı. Sıçramaz, yönetimle temasa sıcak bakmadılarını ama bu anlamda yönetimle görüşme fikrine sıcak bakan ekiplere de saygı duyduklarını belirtirken, "Yönetimle görüşmenin sonuçsuz kalacağını, defalarca denenen girişimin yine olumsuz bir şekilde noktalanacağını düşünüyoruz." diye konuştu. 

Adanaspor.Org ekibini temsilen konuşan Soner Gümüş ise, "En başından beri dile getirdiğimiz birlikte hareket etme sürecini başardık. Üst bir yapıyla tüm dinamikler ortak hareket edebilmeli. Taraftarın yönetimde söz sahibi olacağı bir yapı için mücadelemiz sürecek." dedi. 

Yavuzlar, Tellidere, Mınnına, Üni Turbey ve Dişi Kaplanlar temsilcilerinin de söz aldığı canlı yayında ortak sonuç, "Birlikte hareket, örgütlü ve güçlü yapının oluşması" şeklinde oldu. 

Netice itibariyle, #AdanasporİçinÖzgürlük kampanyası ilk hedeflerinden biri olan "Birlik-beraberlik" ve "Uzlaşı" konusunda ciddi bir yol kat etmiş oldu. 

Geride kalan yaklaşık 1 haftalık sürede demokratik bir şekilde devam eden ve nitelikli yorumlarla ve planlamalarla ilerleyen hareketin ana felsefesinin, "Taraftarın sürece dahil olabileceği ve söz hakkını elde edeceği bir yönetim modelinin oluşması" olduğu unutulmadan doğru tepkilerle çalışmalar devam edecektir. Bu anlamda katkı koyan, fikir sunan, saatlerce dinleyen ve sessiz sedasız o günü bekleyen herkese sevgi ve saygılarımızı iletiyoruz,

Koskoca maziye borcumuz var,
#AdanasporİçinBirlik
#AdanasporİçinÖzgürlük

Yorumlar (1)

  • ibrahim
    Camiada birlik ve beraberlik sağlandıktan sonraki süreç taraftarın örgütlenmesi örgütlü yapi güç demektir ana felsefe sizlerin ve derneğin üye sayılarını arttırmak olmalı, o zaman yönetim taraftar ile bir araya gelmek için fırsat kollar ve fevri hareketler yapamaz.

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.