HER ŞEY ASIL ŞİMDİ BAŞLIYOR

HER ŞEY ASIL ŞİMDİ BAŞLIYOR

HER ŞEY ASIL ŞİMDİ BAŞLIYOR

Son yıllarda başarısız sonuçlar, sportif hüsranlar, yönetim-taraftar uyuşmazlığı ve anlaşmazlıklar derken tribünden uzaklaşan kitleler bu sezon farklı bir hissiyatta buluştu ve bu birlikteliğin artarak devam etmesi bekleniyor.

Asıl film şimdi başlıyor. Sezon başından bu yana taraftara yönelik atılan olumlu adımlar ve beraberinde gelen başarılı neticeler tribünlerde hareketlenmelere neden olurken, son haftalarda alınan galibiyetler, takımın Play-Off potasına yaklaşması ve sansasyonel transfer girişimleri bir anda şehirde farklı bir hava yarattı.

Böylesi önemli bir kenetlenmenin yakalandığı bir dönemde bu rüzgarı iyi kullanmak gerekiyor. Hep beraber kibirden ve egodan uzak, samimi yaklaşımlarla önceki yıllarda yapılan hatalardan ders çıkartılarak ilerlenen bir sezon yaşıyoruz. Böylesi olumlu bir tablonun ortaya çıktığı bu dönemde, yeni bir sıkıntı ya da problem olmaması adına; olası hataları hep beraber kucaklayıp, suçlayıcı bir tavır ve dilden uzak durarak ADANASPOR’umuzu hep beraber hak ettiği yere tekrar çıkartmayı başarmalıyız.

“Taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz” sözünü bu sezonun belki de mottosu haline getiren yönetim ve teknik heyete, taraftar da Pazar günü oynanacak kritik Keçiörengücü maçında tribünde gereken cevabı vermelidir. Elbette on binlerin yeniden stada dönüşü belirli bir süreci beraberinde getirecektir, sabırla bu süreci takip etmeli ve doğru hamlelere devam etmeliyiz ancak, bu sürede de kitleyi diri ve güçlü tutmak için tribüne gelen her taraftar azami dikkat ve özeni göstermelidir.

Tribünlerin bir anda dolduğu ve sezonda 3-5 maça gelen, futbolcuya en ufak bir hatada küfür edip, motivasyon kaybına neden olacak profilin de geri tribünlere döneceğini varsayarsak; hep beraber otokontrolü sağlamak zorundayız.

ADANASPOR TRİBÜNLERİ doğru zamanda doğru reaksiyonu vermeyi bilen, tecrübeli bir tribündür. Bu süreci en doğru şekilde taraftarlarımız yönetecektir. Aynı tecrübeye sahip Başkan Bayram Akgül ve yönetim kurulu üyeleri de her anlamda gereken diyalog yolundan vazgeçmeyip, mevcut samimi hisleri şehirde hissettirmeye devam ederse her şey çok daha güzel olacaktır.

HAYDİ BÜYÜK ADANASPOR TARAFTARI PAZAR GÜNÜ SAAT 13.30’DA HER ZAMANKİNDEN DAHA GÜÇLÜ VE İNANMIŞ BİR ŞEKİLDE TRİBÜNLERDE OLALIM. TAKIMIMIZA İTİCİ GÜÇ OLALIM, RAKİPLERİMİZE SAHAYI HEP BERABER DAR EDELİM…

Yorumlar (1)

  • baYKan
    Aşı kartı bir insandım halende karşıyım ama Adanaspor uğruna ilk aşımı oldum aşı sürecini atlattığım an maçtayım.

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.