KAPLAN BOLU'DA MUTLU

KAPLAN BOLU'DA MUTLU

KAPLAN BOLU'DA MUTLU

Adanaspor'umuz Bolu deplasmanında aldığı 1-2'lik galibiyetle 3 puanın sahibi oldu. Sekiz hafta sonunda galibiyetle tanışan takımımızda Serdar Özkan attığı muhteşem gol ve yaptığı asistle maça  damgasını vurdu.

Mücadeleye rakibine nazaran üstün başlayan takımımız önceki maçlarından daha iyi bir görüntü sergiledi. Maçın 15. dakikasında Atalay'ın pasıyla topla buluşan Serdar, topu bekletmeden yaptığı muhteşem vuruşla takımımızı 1-0 öne geçiren golü attı. Golden sonra rakibe art arda pozisyonlar veren Adanaspor'umuz, bir duran top organizasyonunda Kassongo'nun golüne engel olamadı. İlk yarı bu skorla, 1-1 sonuçlandı.

İkinci yarıya da istekli başlayan takımımız, sahada üstünlük kurmayı başardı. 60. dakikada Serdar Özkan'ın ara pasına doğru koşuyu yapan Ahmethan Köse maçın skorunu belirleyen golü attı: 1-2.

Sekiz hafta sonunda zorlu Bolu deplasmanından alınan bu galibiyetle Adanaspor'umuz düşme hattıyla arasındaki puan farkını 6'ya çıkararak rahat bir nefes aldı. Toros Kaplan, önümüzdeki hafta üç gün arayla Ankaraspor ve Akhisarspor'u evinde ağırlayacak. Bu maçlardan da alacağı iyi sonuçlarla takımımız, düşme hattıyla ilişiğini kesebilir.

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.