KAPLAN İZMİR'DE KAYIP

KAPLAN İZMİR'DE KAYIP

KAPLAN İZMİR'DE KAYIP

Adanaspor’umuz ligin 31. haftasında Altay’la oynadığı karşılaşmanın ardından İzmir’den puansız dönüyor. İlk yarısı çekişmeli geçen karşılaşmanın ikinci yarısında oyundan düşmüş görünen takımımız bireysel hatalarla yediği gollerin de ardından sahadan 4-1 gibi ağır bir yenilgiyle ayrıldı. 

20. dakikada Regattin’in attığı penaltı golüyle 1-0 geriye düşen Adanaspor’umuz 31. dakikada Celil Yüksel’in muhteşem frikik golüyle eşitliği sağladı. Eşitliği ilk yarı bitimine kadar koruyamayan takımımız 41. dakikada Erhan Çelenk’in golüne engel olamadı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı: 2-1.

İkinci yarının ilk bölümlerinde savunmada yapılan geri pas hatasının ardından Thiam Altay’ın üçüncü golünü attı. Farkın ikiye çıkmasının ardından teknik direktör Eyüp Arın, devre arasında takımımıza dahil olan Nijeryalı genç futbolculardan Kingsley ve Papa Daniel’i sahaya sürdü.

Yapılan değişiklerin ardından skoru lehine değiştiremeyen Adanaspor’umuz, 90+3’te Paixao’nın golüyle sahadan 4-1 yenik ayrıldı. Adanaspor'umuz ligin ilk yarısında 5 Ocak'ta oynanan karşılaşmada da rakibine aynı skorla mağlup olmuştu.

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.