KARAFIRTINALAR: TAKIMIMIZI LAYIK OLDUĞU YERE GETİRECEĞİZ

KARAFIRTINALAR: TAKIMIMIZI LAYIK OLDUĞU YERE GETİRECEĞİZ

KARAFIRTINALAR: TAKIMIMIZI LAYIK OLDUĞU YERE GETİRECEĞİZ

Skorboxtv'de Taraftar Hattı programına katılan Teknik Direktör Sait Karafırtınalar taraftarlara desteği için teşekkür etti ve takımı layık olduğu yere getireceklerinden şüphelerinin olmamasını söyledi.

Mücaedeleyi sonuna kadar sürdüreceklerini söyleyen Karafırtınalar: “Oynadığımız son üç maçta takım olarak istek, arzu, coşkuyu gösterdik; taktik anlamında da iyi oynadığımızı düşünüyorum. Verilen mücadeleden oynanan oyundan son derece memnunuz. Son üç lig maçında bir tane gol yedik. Dilimi ısırarak söyleyeyim inşallah böyle devam eder. Rakibe daha az pozisyon veriyoruz. Bu daha da sevindirici. İçeride çok daha farklı oynayacağız biraz daha ofansif oynamayı düşünüyoruz. Eksiklerimizi tamamladığımız zaman ileride keyif veren, göze hoş gelen futbolumuzu daha önce yaptığımız gibi burda da yapmak istiyoruz.

Taraftarlar her zaman haklı, onlar tabii ki takımlarının her zaman en üstte olmasını istiyor. Biz de öyle istiyoruz, onlar da buna layık zaten. Onlar bizi desteklesinler biz de hem oyuncu grubu hem de teknik ekip olarak onları güzel futbolla ödüllendireceğiz inşallah.

Biz elimizden geldiğince mücadele etmeye çalışıyoruz, çocuklar da elinden geldiğince mücadele etmeye çalışıyor. Bazen hatalar oluyor, futbol hatalar oyunu bu hataların olduğu zaman oyuncularıma destek olurlarsa ki oluyorlar dediğim gibi biz o mücaledeyi yapıp takımı layık olduğu yere onların da gurur duyduğu yere getirmek için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Çocuklar da bunun için uğraşıyor kimsenin de bundan şüphesi olmasın onlara teşekkür ederim bize bugüne kadar verdikleri destekler için biz bundan sonra da mücadeleyi sürdüreceğiz sonuna kadar.”

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.