KRİTİK MAÇ TEK PUAN

KRİTİK MAÇ TEK PUAN

KRİTİK MAÇ TEK PUAN

Adanaspor’umuz ligin 25. Haftasında Yeni Adana Stadı’nda Balıkesirspor’la oynadığı maçtan tek puanla ayrıldı. Zaman zaman oyunda düşüşler yaşayan takımımız, orta sahada iki önemli eksiğe rağmen yaptığı 464 pasla bu sezon ortalamasının hayli üzerine çıktı. 

Rakibin kullandığın duran toplarda savunma zafiyeti yaşayan Adanaspor’umuz, 21. Dakikada bir köşe vuruşu sonunda kalesinde gördüğü golle 1-0 geri düştü. Gol Oğuzhan Çapar’dan geldi. İlk yarıda topa daha çok sahip olan takımımız final paslarında başarısız olunca net pozisyonlar bulmakta zorlandı. Devrede başka gol olmadı.

İkinci yarıya Ergin Keleş-Atalay Babacan değişikliyle başlayan ekibimiz pozisyon üretmede sıkıntı yaşamaya devam etse de, yoğun efor sarf etti. 90. dakikada Serdar Özkan’ın sol kanattan taşıdığı top Ozegovic’in son vuruşuyla sonuçlandı ve skora da eşitlik geldi. Ayrıca bu gol, Ozegovic’in ligde attığı 12. gol oldu.

Karşılaşmanın 79. Dakikasında Serhat Tunç’un yerine oyuna giren Papa Daniel, ilk kez turuncu beyazlı formayla süre aldı.

Yorumlar (1)

  • Mehmet kumar
    Papa Daniel'in daha çok fırın ekmek yemesi lazım, Aşırı zayıf ve Aşırı heyecanlı umarım daha iyi olur.

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.