OZEGOVİC BELİRSİZLİĞİ

OZEGOVİC BELİRSİZLİĞİ

OZEGOVİC BELİRSİZLİĞİ

Cumartesi günü oynayacağı Samsunspor maçı hazırlıklarına devam eden Adanaspor’umuzda Ozegovic belirsizliği sürüyor. Ankaragücü karşılaşmasında kadroya alınmamasıyla birlikte hakkındaki spekülasyonlar da artan Boşnak asıllı Sırp golcünün antrenmanlarda arkadaşlarıyla problem yaşadığı iddia edilmişti.

Geçtiğimiz sezon başında takıma katıldığı andan itibaren hücum anlamında önemli katkılar sunan Oze’nin yeni sözleşme imzalamaya sıcak bakmadığı da sosyal medyada öne çıkan bir diğer iddia olarak dikkati çekiyor. Bu sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan golcü futbolcu haftayı takımdan ayrı yaptığı çalışmalarla geçiriyor. Oyuncuyla ilgili son kararın önümüzdeki günlerde netlik kazanması beklenirken, yaptığı çıkışla ligde iddialı bir noktaya gelen takımımızın o bölgeye alternatif yaratıp yaratamayacağı ise soru işareti.

Öte yandan; bir haftayı aşkın bir süre boyunca ortaya atılan çeşitli iddialarla birlikte taraftarlarımız haber alma noktasındaki eksikliklerden de ciddi anlamda şikayetçi olduklarını belirttiler. 

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.