OZEGOVİC VE GORAN AYRILIYOR MU?

OZEGOVİC VE GORAN AYRILIYOR MU?

OZEGOVİC VE GORAN AYRILIYOR MU?

Adanaspor’umuzda son haftalarda sosyal medyada dolaşan bazı spekülasyonlar, kümede kalma endişelerinin de sona ermesiyle daha yüksek sesle dile getirilmeye başlandı. Ozegovic ve Karacic’le ilgili bu söylentilere henüz kulüpten resmi bir cevap gelmedi. 

İlk olarak Sırp golcü Ognjen Ozegovic’in annesi, kulübümüzün resmi sosyal medya hesabından yapılan bir paylaşımın altında, “Başkan beş aylık ödemeyi yapsın” şeklinde bir yorumda bulundu. Bu olay ilk günlerde fazla gündem konusu olmasa da, son haftalarda oyuncunun kadroya alınmamasıyla birlikte, akıllardaki soru işaretleri büyümüştü. 24 maçta 14 gol 2 asistlik performansıyla son yılların en formda futbolcusu olarak göze çarpan ve taraftarın büyük hayranlık beslediği golcünün Seri A takımlarından Spezia’ya transferi de gündemde.

Sezon içinde ciddi problemlerin yaşandığı bir diğer isimse Goran Karacic olmuştu. Karacic, Giresunspor maçında geçirdiği sakatlığın ardından sosyal medya hesaplarından Adanaspor’la ilgili paylaşımlarını kaldırmıştı. O dönemde takımımızın başında bulunan Emrah Bayraktar da bu konuda “profesyonel olduğunu hatırlamalı” açıklamasında bulunarak bir problemin varlığını doğrulamıştı fakat problemin ne olduğuyla ilgili iddialar netlik kazanmamıştı. 

Son haftalarda kadroda yer almayan Boşnak file bekçisi sakatlığı sebebiyle ülkesine döndü. Alacaklarının ödenmemesinden dolayı kulübü FIFA’ya şikayet edip etmediği sorusuna, “Bunlar özel konular” cevabını veren kaleci, spekülasyonları daha ciddi bir boyuta taşımış oldu.

  • Tribün Haber
    ANKET

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.