RAKİP AKHİSAR

RAKİP AKHİSAR

RAKİP AKHİSAR

Adanaspor’umuz ligin 30. haftasında Yeni Adana Stadı’nda oynanacak karşılaşmada ligin ilk yarısındaki erteleme maçında tek golle mağlup ettiği rakibi Akhisarspor’u konuk ediyor.

Hayati öneme sahip mücadele öncesi iç saha istatistikleri ve Pazar günü oynanan Ankaraspor mücadelesinde ortaya konan kötü futbol büyük endişe yaratıyor. Bu sezon biri Eskişehirspor maçı olmak üzere iç saha konumunda sadece üç galibiyet alan takımımızın Yeni Adana Stadı’nda henüz galibiyeti bulunmuyor. 

Adanaspor’umuzda Ozegovic’in uzun bir aradan sonra yarın ilk 11’de olması bekleniyor. Ankaraspor karşılaşmasında sakatlanarak oyundan alınan Serdar Özkan’ın durumu henüz netlik kazanmadı. Geçtiğimiz haftalarda sakatlanan Kaptan Hakan Çinemre ise tekrar takımla birlikte çalışmalara başladı, son kararı sağlık ekibinin raporu doğrultusunda Eyüp Arın verecek. Rakip Akhisarspor’da ise herhangi bir eksik bulunmuyor. 

Ayrıca Manisa temsilcisiyle oynayacağımız bu önemli karşılaşmaya İzmir ve Uşak bölgelerinden hakem atanması şimdiden tartışmalara sebep oldu. Kutluhan Bilgiç’in yöneteceği mücadelenin yardımcılık görevlerini Deniz Turgut ve Hüseyin Aylak yapacak.
 

Yorumlar (1)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.