Rakip Bandırmaspor

Rakip Bandırmaspor

Rakip Bandırmaspor

Üst üste aldığı kötü neticelerle taraftarlarını kahreden Adanaspor'umuz Bandırma'yı Adana'da konuk edecek. 27 Aralık Pazar günü 5 Ocak Stadı'nda oynanacak olan maç saat 16.00'da başlayacak ve TRT AVAZ ile Bein Sport Max-2'de canlı olarak yayınlanacak.

Bu yıl çıktığı TFF 1. Lig'de inişli-çıkışlı bir grafik çizen rakip Royal Hastanesi Bandırmaspor sezon başında yaptığı flaş transferlerle dikkat çekmişti. Son 2 haftada aldığı 6 puanla kendine bu hafta öncesinde 10. sırada yer bulan Bandırmaspor, ligde play-off potasında kalmak isteyen takımlardan birisi durumunda ve seriyi devam ettirmek için Adana'da da 3 puan arayışında olacak.

Zorlu Bandırmaspor maçında çıkış arayan Adanaspor'umuzda ise 2 eksik bulunuyor. Kırmızı kart cezası bu maçta tamamlanacak olan Uğurcan Yazğılı ve sarı kart cezalısı Evren Korkmaz'ın forma giyemeyeceği karşılaşmada Tevfik Altındağ'ın ise kadro dışında olduğu biliniyor. Ozegovic'in durumu belirsizliğini korurken, diğer oyuncularımız hazır ve Teknik Direktörümüz Yunus Murat Ceylan'dan forma bekliyor olacaklar.

Son oynanan Menemenspor maçında çok kötü bir futbol ortaya koyan ve büyük eleştiri alan takımımızda Teknik Direktörümüz Yunus Murat Ceylan, Sportif Direktörümüz Hakan Hacıbektaşoğlu ile kurmaylarlarının yoğun bir şekilde psikolojik bir hazırlık yaptığı bilinirken, alınacak 3 puanla camianın üzerindeki ölü toprağının atılması hedefleniyor.   

Yorumlar (1)

  • Tiger
    Menemenspor maçında özellikle ilk yarıda rezalet bir takım vardı sahada. Bu maç da hiç umudum yok. Geçen sene küme düşen takımın oyuncuları hala bu formayı giyebiliyor. İnanılır gibi değil...

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.