SAİT KARAFIRTINALAR AÇIKLAMALARDA BULUNDU

SAİT KARAFIRTINALAR AÇIKLAMALARDA BULUNDU

SAİT KARAFIRTINALAR AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Eyüpspor maçı hazırlıklarına sürdüren Toros Kaplan, günü salonda yaptığı çalışmayla tamamladı. Kritik maç öncesi açıklamalarda bulunan Sait Karafırtınalar; can sıkıcı bir hal alan sakatlıklar, ligin kalan bölümündeki hedefler ve Adanaspor’daki geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Açıklamalar gazeteci Soner Kan tarafından sosyal medya hesapları aracılığıyla aktarıldı.

Eyüpspor Maçı ve Eksikler

Eksikler konusuna ayrıca değinen teknik adam, kadro darlığından yakındı. Sait Karafırtınalar bu karşılaşmada Celil Yüksel, İsmail Erdoğan ve Efe Tatlı’yı cezaları; Ulaş Zengin, Thomas Bruns ve Kadir Keleş’i de sakatlıkları nedeniyle sahaya süremeyecek. Jordon Ibe’nin durumunun ise maç gününe kadar netleşmesi bekleniyor.

Karafırtınalar’ın sakatlıklarla ve Pazartesi günü oynayacağımız maçla ilgili değerlendirmeleri şu şekildeydi: 

“Eyüpspor maçı, bizim için zor olacak. Zaten ligde bu saatten sonra kolay diyebileceğimiz bir maç da oynamayacağız. Tek sıkıntımız; eksikliklerin fazla olması. Rotasyon yapma gibi bir şansımız da yok.

Şu anda kadromuzda biri yedek 12 oyuncu var. Yani tek bir yedekle maça çıkacağız. Onun dışında sıkıntımız yok. Eksik oyuncuların çokluğunda sistemde bir değişiklik yapmayı düşünmüyorum.

Eyüpspor karşısında sistemde herhangi bir değişiklik yapmayacağımız gibi yine aynı şekilde 3’lü savunma; 5’li orta sahayla oynamaya çalışacağız. Elimizdeki 12 kişiden en iyi 11’i çıkartmaya çalışacağız.”

“Sonuna Kadar Mücadelemizi Sürdüreceğiz”

“Ortada bir sözleşme var ve kafanıza göre gidemezsiniz. Öyle bir şeyi de düşünmüyorum. Adanaspor’a; bu takıma inanarak gelmiştim. Şu anda da inancımdan en ufak bir şey kaybetmedim. Sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz.

Sezon sonuna kadar burada; Adanaspor'un başındayım. Ben de taraftarlarımızı çok sevdim. Bize verdikleri destekler için onlara teşekkür ediyorum. Bu desteklerini sürdürmeliler.”
 

Yorumlar (1)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.