Sitemize Üye Oldunuz mu?

Sitemize Üye Oldunuz mu?

Sitemize Üye Oldunuz mu?

Sitemiz ana sayfa haberler ve diğer içeriklerle kullanıma açılmıştır. Forum sayfalarımızda mobil telefonlara uyumlu son dokunuş ve düzenlemeler yapılıyor, yeni nesil forum içeriğiyle gelecek hafta forum sayfalarımız da aktif olacaktır.

Adanaspor taraftar mobil uygulamamız da forumun entegresinin ardından kullanıma girecektir. Google play ve apple storedan ücretsiz olarak indirilebilecektir. Hem ios hem de android uyumlu olacak şekilde kullanılabilecektir.

Şu an bir nevi test yayınızdayız diyebiliriz. Gördüğünüz aksaklıkları ya da önerilerinizi bizlere iletebilir, sitemizi hep beraber dizayn etmeye yardımcı olabilirsiniz.

Sitemizde şu an üyelik işlemleri aktif durumdadır. Sitemizdeki tüm modüllerde yorum, beğeni, sosyal medya paylaşımlarını aktif ve sorunsuz kullanmak için üyelik gerekmektedir. Üyelik için de geçerli ve aktif bir telefon numarasına ihtiyaç duyulmaktadır.

Siz de sitemize üye oldunuz mu? Üyelik sırasında sorun yaşayan kullanıcılar, sosyal medya hesaplarımız dm yoluyla ya da [email protected] mail adresi üzerinden bizlere ulaşabilirler. 

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.