TARAFTAR KARAFIRTINALAR'A İNANIYOR

TARAFTAR KARAFIRTINALAR'A İNANIYOR

TARAFTAR KARAFIRTINALAR'A İNANIYOR

Menemenspor maçı öncesi ve sonrası sosyal medyada ortaya atılan iddialar taraftarı umutsuzluğa itmeye devam ediyor. Kimler tarafından yönetildiği belli olmayan sahte hesaplarla ayar verilmeye çalışılan camiada 2 hafta önceki olumlu hava kaybolmuş durumda.

Menemenspor maçı öncesi farklı iddialarla, "Adanaspor'da iç karışıklık var" mesajını vermeye çalışanlar, maçın bitimiyle beraber de Adanaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ve bazı futbolcuları kamuoyu önüne atmaya çalışıyorlar. Adanaspor'a geldiği günden bu yana, duruşuyla, mesajlarıyla, oyuncu grubu ve taraftarla olan iletişimiyle büyük takdir toplayan Teknik Direktör Sait Karafırtınalar kısa süre içerisinde tribünlerin büyük takdirini topladı. 

Adanaspor taraftarı; ligi bilen, yıllardır bu ligde önemli tecrübeler kazanan ve önemli bir oyuncu portföyüne sahip olduğu bilinen ve mevcut oyuncu grubuyla sağlıklı bir çalışma ortamı içerisinde Adanaspor'u başarıya taşıyabileceğine inanılan Karafırtınalar'ın Adanaspor camiası için önemli bir şans olduğunu düşünüyor. 

Sait Karafırtınalar'ın elde edeceği başarının, Adanaspor'un başarısı olacağını iyi analiz ettiği düşünülen Adanaspor yönetiminin de, transferin son saatlerinde hedefi 12'den vuracağı tahmin ediliyor. Özellikle transferden sorumlu olan Adanaspor Yönetim Kurulu Üyesi Furkan Akgül'ün ofansif oyuncu eksikliği konusunda, "Doğru takviye konusunda ince eleyip sık dokuyoruz" şeklinde verdiği mesajlara inanan taraftarlar, Denizlispor maçında sahada forma giyecek hazır oyuncu transferini bekliyor.

Yorumlar (1)

  • İsmail Şahbaz
    hoca baş tacı... takımı ayağa kaldırdı. ama elinde malzeme yok... kelepir avcısı b a

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.