TETTEH'TEN TARAFTARA MESAJ VAR

TETTEH'TEN TARAFTARA MESAJ VAR

TETTEH'TEN TARAFTARA MESAJ VAR

Kulübün Youtube kanalından ilk açıklamalarını yapan yeni transferimiz Samuel Tetteh taraftarların yoğun ilgisi için teşekkür etti ve onları mutlu etmek için elinden geleni yağacağına söz verdi.

“Sezon sonunda Avusturya’daydım, direkt başkanla görüştüm. Bana projelerden ve kulübün hedeflerinden bahsetti.  Bu projeleri ve daha sonrasında sunduğu yeni sezon planları ile ilgili fırsatları değerlendirmek, buraya karar vermem çok kolay oldu şu anda buradayım.

Üç gündür buradayım. Üç gündür herkesin bana yaklaşımı, beni karşılamaları, takım arkadaşlarımın, hocalarımın, çalışanların bana yaklaşımı çok iyi. Bu da beni çok mutlu etti yani bir aile ortamı var gibi hissediyorum. Gerçekten de herkes beni çok olumlu karşıladı. Birçok önemli kulüpte çok kaliteli iyi oyuncular ile oynadım bunlar bana tecrübe kattılar. Şimdi yeni bir heyecan yeni bir başlangıç için Türkiye'deyim, Adanaspor’dayım. Buranın da bana çok şeyler katacağına ve gelişimime katkı sunacağına bende takım için elimden geleni yapacağıma eminim.

Sosyal medyadan bana çok sayıda taraflarımız ulaştı, teşekkür etmek istiyorum buradan. ben de onlar için sahada elimden geleni yapacağıma ve onları mutlu etmeye çalışacağıma söz veriyorum. Bir çok mesaj aldım birçok paylaşım aldım benimle ilgili, onların önünde oynamadım ama şimdiden bu ilgili alakaları beni heyecanlandırdı diyebilirim.

Öncelikle sahada onları mutlu etmek için elimden geleni yapacağıma söz verebilirim. Çok teşekkür ediyorum sosyal medyadan bana ulaşan taraftarlarımıza bana yazan destek olan herkese ve onların güvenini boşa çıkarmayacağıma söz veriyorum elimden gelenin en iyisini yapacağım.”

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.