Tevfik Altındağ Ayrı Çalışıyor

Tevfik Altındağ Ayrı Çalışıyor

Tevfik Altındağ Ayrı Çalışıyor

Geçtiğimiz yılı Demirspor'da tamamlayan tecrübeli orta saha oyuncusu sezon başında Adanaspor'umuza tekrar geri dönmüştü. 2016 yılında elde edilen şampiyonlukta önemli katkıları olan ve 2016-2017 yılında da Süper Lig kadromuzda yer alan gurbetçi oyuncu bu sezon içerisinde ikinci kez kadrodan ayrılmak durumunda kaldı.

Adana'da oynadığımız Tuzlaspor maçı anında ve sonrasında teknik heyetin raporu doğrultusunda takımdan ayrı çalışmasına karar verilen Tevfik, bu maçtan 2 hafta sonra tekrar takımla beraber çalışmalara dahil edilmişti. Daha sonraki haftalarda yine sorunlar yaşanınca tekrardan takımdan ayrı çalışması yönünde yeniden karar verilen Tevfik Altındağ, bu süre zarfında Çatalan Tesisleri'nde takımdan ayrı yardımcı antrenör nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor.

Çatalan Tesisleri'nde çalışmalarını sürdüren Tevfik Altındağ'ın yanı sıra sene başı kadroda düşünülmeyen bir diğer gurbetçi oyuncu Enes Akyol da Çatalan'da çalışmalarına devam ediyor. Sol bek oyuncusu Enes Akyol sezon başı TFF'ye verilen listeye eklenmiş ancak daha sonra kadroya dahil edilmemişti. Her iki oyuncuyla da ikinci yarıda nasıl bir yol izleneceği henüz netlik kazanmadı.

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.