TRANSFER DÖNEMİ ÖZETİ

TRANSFER DÖNEMİ ÖZETİ

TRANSFER DÖNEMİ ÖZETİ

Adanaspor’umuz, transfer ve tescil dönemimin son günü yaptığı hamlelerin ardından 35 kişilik listeyi tamamlayarak transfer dosyasını kapattı.

28 günlük transfer süreci boyunca Adanaspor’umuz sekiz futbolcuyu renklerine bağlarken, altı oyuncuyla da yollarını ayırdı. 

Geçmişte Adanaspor’umuzla şampiyonluk yaşayan Tevfik Altındağ, Süper Lig’de kadromuzda bulunan Roni ve Renan Diniz ile Ozan Papaker kadroda düşünülmeyen futbolculardı. Ayrıca transferin son gününde Rayan’la da sözleşmesini fesheden Adanaspor’umuz, Ahmet Bahçıvan’ı da kiralama yoluna gitti. 

Transfer döneminde kadromuza dahil olan futbolculardan ilki Hüseyin Çolak olmuştu. Ardından Ahmethan’la kiralık olarak anlaşan Adanaspor’umuz, geçtiğimiz günlerde de Emirhan Uzun’la sözleşme imzaladığını duyurdu. Son gün atılan imzalarla ise Serdar Özkan, Fıratcan Üzüm ve Harun Kaya Adanaspor’umuza katıldı. Transfer süresinin dolmasına dakikalar kala, Ocak dönemindeki ilk yabancı transferlerini de açıklayan takımımız; İko Seth ve Papa Daniel’in lisanslarını yetiştirerek 35 kişilik kadrosunu şekillendirdi.

Bu transfer sürecinde kadromuza katılan en deneylimli isim Serdar Özkan olurken, Harun Kaya ve Emirhan Uzun profesyonelliğe ilk adımlarını attılar. Buna ek olarak yabancı futbolcularımız İko Seth ve Papa Daniel de, Türkiye’de yeni bir başlangıç yapacaklar. 

Genelde hücum hattını güçlendirme yoluna giden Adanaspor’umuzda, defans bölgesine yapılan tek takviye 19 yaşındaki sağ bek oyuncusu Harun Kaya oldu.

Transfer döneminin kapanmasıyla gözler Pazar günü oynanacak Keçiörengücü karşılaşmasına çevrildi. 

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.