VAR mı YOK mu?

VAR mı YOK mu?

VAR mı YOK mu?

Spor Toto 1. Lig'in ilk hafta müsabakasında takımımız evinde Tuzlaspor'u ağırladı. Bugün saat 19.00'da başlayan mücadele 1-1'lik eşitlikle sonuçlanırken her iki tarafta sahadan birer puanla ayrıldı. 

30. dakikada Hadi Sacko'nun pasıyla topu ağlara gönderen Samuel Tetteh skorda 1-0 üstünlüğü getirdi, 45+1. dakikada ise Tuzlaspor'dan Mayingila Nzuzi-Mata'nın attığı golle durum 1-1 oldu. İkinci yarıda uzatmalarda Tuzlaspor kalecisiyle karşı karşıya kalan Jallow topu auta atarak 3 puanı tepmiş oldu.

Sezonun ilk maçında Emre Kargın yönetimindeki müsabakada son dakikalarda bir hakem skandalına da imza atıldı. Ceza sahası içerisinde Tuzlasporlu oyuncunun, oyuncumuzu formasından çekerek yere düşürmesine rağmen oyun devam ettirildi ve sonrasında VAR'a dâhi gidilmemiş olması büyük tepki uyandırdı. Özgür Yankaya ve Alper Çetin kontrolündeki VAR odasının pozisyonu nasıl değerlendirdiği ise merak konusu. 

VAR hakemlerinden Özgür Yankaya'nın bu maçtaki hatası 2016-17 sezonunda Trabzonspor maçındaki skandallarını hatırlatarak soyadı gibi "Yan"lı bir maç yönettiğini düşündürtmekten geri koymadı.

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.