ADANASPOR CAMİASI ÖZÜR BEKLİYOR

ADANASPOR CAMİASI ÖZÜR BEKLİYOR

ADANASPOR CAMİASI ÖZÜR BEKLİYOR

Derbi haftası öncesinde ve sonrasında yaşananlara dair taraftarımız ve kulübümüz birlik ve beraberlik içerisinde gereken cevabı muhataplarına vermiştir, vermeye devam edecektir. Stadın açılış süreci ve Emrah Bayraktar'ın hedef gösterilmesiyle başlayan organize oyunlar, yayıncı kuruluşun soyunma odası görüntülerine telif istemesi gibi tutarsız tavırlarla devam etmişti. Yönetimin telifi öderiz demesiyle, telif ücretinden vazgeçerek, “videoyu kaldırın” diyen yayıncı kuruluşun telif konusundaki bu tavrından anlaşıldığı üzere konu aslında telif değil, videonun kaldırılması ve kamuoyuna ulaşımasını engellemekti. O günden sonra da artarak devam eden türlü ayak oyunları, bugün taraftarlarımıza ve yönetime karşı gösterilen tutumla zirve noktasına ulaşmıştır. 

Bugün maç öncesi taraftarlarımızın astığı pankartlar ters çevrilmiş ve asılması esnasında da GSİM personelleri tarafından anlamsız gerginlikler yaratılmıştır. Ayrıca Başkanımız Bayram Akgül de, “Siz kimsiniz?” gibi soruların muhatabı olmuş, açıkça stada girmesinin önüne geçilmek istenmiştir. Hatırı sayılır süredir aynı görevi yapan Adana GSİM bünyesindeki personeller ve güvenlik görevlilerinin bu samimiyetsiz davranışları, gösterilen tutumun dışavurumudur. 

Adanaspor camiası başkanından futbolcusuna, teknik heyetinden taraftarına, her bireyiyle bir bütündür. Bu çatının altındaki Adanaspor başkanından Adanaspor taraftarına kadar her bireyin yanındayız ve destekçisiyiz. Adanaspor düşmanları karşısında Adanaspor taraftarımızı, dün olduğu gibi bugün de birlik ve beraberliğe davet ediyoruz.
 

Yorumlar (1)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.