TKD TİYATRO ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

TKD TİYATRO ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

TKD TİYATRO ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

Adanasporlu taraftarlar muhteşem etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Toros Kaplanları Derneği(TKD), bugün düzenlediği etkinlikte Adanasporlu aileleri bir araya getirdi. Çocuklara yönelik düzenlenen programa aileler yoğun ilgi gösterdi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Şube Müdürlüğü ile ortak düzenlenen etkinlikte "Pabuçlarını Arayan Soytarılar" isimli tiyatro oyunu sergilendi. Etkinliğe çok sayıda taraftarımızla birlikte Celil Yüksel de katıldı. 

Tiyatro ekibine çiçek takdim edip Atatürk temalı forma hediye eden Toros Kaplanları Derneği, Celil Yüksel'e de Emre Gönlüşen anısına bastırılan forma hediye etti.

Yeni nesillere Adanaspor sevgisini aşılamayı hedeflediklerini belirten dernek üyeleri, "Toros Kaplanları Derneği olarak aile ortamını sağladık. Etkinliklerimizi bu yönde gerçekleştirerek camiamıza bunu aşılamaya, yeni nesile Adanaspor sevgisini aşılamaya çalışıyoruz. Tiyatro etkinliğimize katılan futbolcumuz Celil Yüksel  ve taraftarlarımıza teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.