ADANASPOR TARAFTARININ HUZURUNDA

ADANASPOR TARAFTARININ HUZURUNDA

ADANASPOR TARAFTARININ HUZURUNDA

Sezonun ilk haftasında Bursaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Adanaspor, 534 gün sonra taraftarının huzuruna çıkacak. Sezonun favorilerinden gösterilen Gençlerbirliği ilk haftada ligin flaş takımı olmaya aday Eyüpspor'a 4-2 mağlup olmuş ve kendi taraftarı tarafından eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Evinde oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını tamamlayan Toros Kaplanları'nda Ahmethan Köse ve Thomas Bruns'un da lisansları çıktı ve zorlu maçta Teknik Direktör Fırat Gül bu oyunculara da şans verebilir. 

Dün stadyuma pankartları asan Adanaspor taraftarına yöneticiler Furkan Akgül ve Osman Sümer de eşlik ettiler.

Adanaspor-Gençlerbirliği maçını hakem Alper Akarsu yönetecek. TFF 1. Lig'inde 2. maçına çıkacak olan Akarsu'nun yardımcılıklarını Emrah Ünal ve Harun Terin yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Erhan Kutlu olacak. 

Ayrıca TFF'nin "Stadyumlara Giriş Şartları" çerçevesinde aldığı yeni kararlar doğrultusunda taraftarların Hayat Eve Sığar uygulamasından bazı ayarları yapması da gerekiyor. Uygulama içerisinde HES kodlarım bölümündeki Ayarlar bölümünden HES Aşı Durumu, Hastalık Durumu ve Test Durumu'nun paylaşıma açık olacak şekilde düzenlenmesi gerekiyor.

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.