ADANA'DA GOLSÜZ 90 DAKİKA

ADANA'DA GOLSÜZ 90 DAKİKA

ADANA'DA GOLSÜZ 90 DAKİKA

TFF 1. Lig'de ligin 2. haftasında Yeni Adana Stadyumu'nda geçtiğimiz yıl Süper Lig'den düşen Ankara temsilcisi Gençlerbirliği'ni ağırlayan Adanaspor, 90 dakika boyunca pozisyon üretmekte sıkıntı yaşadı. Daha çok orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçta takımlar gol üretemedi.

Adanaspor, taraftarının da coşkusuyla maça hızlı başladı. İlk 20 dakikalık bölümde oyunun kontrolünü tamamen elinde bulunduran Toros Kaplanları, bu bölümde savunmayı da önde kurarak oyunu Gençlerbirliği yarı sahasına yıkmayı başardı. Ancak bu bölümde pozisyon üretmekte zorlanan Adanaspor'da efektif oyuncu sayısının azlığı dikkat çekti.

Her iki takımda ilk yarıda bir kaç cılız atak geliştirirken, ilk yarının son dakikasında maçın en önemli pozisyonunda sonuca gidemeyen Tetteh taraftarlara saç baş yoldurdu.

İkinci yarıda yeni transferleri Maça Bursaspor maçının 11'ini bozmadan başlayan Teknik Direktör Fırat Gül, oyuna sonradan yeni transferler Tetteh, Thomas Bruns, Roche ve Ahmethan Köse'yi de aldı. İkinci yarıda da üretkenlik anlamında sıkıntı yaşayan Adanaspor, pozisyona girmekte sıkıntı yaşadı. 

Karşılaşma başladığı gibi golsüz sona erdi.

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.