ADANASPOR'UMUZDA GÜNDEM YOĞUN

ADANASPOR'UMUZDA GÜNDEM YOĞUN

ADANASPOR'UMUZDA GÜNDEM YOĞUN

Adanaspor’umuzda transfer döneminin kapanmasına günler kala kadroyu güçlendirme çalışmaları devam ediyor. Emrah Bayraktar dün yaptığı açıklamada, ihtiyaç duyulan mevkiler için 4 oyuncuyla görüşüldüğünü belirtmişti. Görüşmelerin kısa bir süre içinde sonuçlanması bekleniyor.

Dış transfer çalışmalarına ek olarak, antrenör ekibimizin değişmesiyle iç transferde de gündem yoğunluk kazandı. Emrah Bayraktar dün yaptığı açıklamada, “Mevcut kadrodan da yeni transferler çıkaracağız” demişti. Bu doğrultuda alınan kararla sol bek mevkiinde görev yapan Enes Akyol tekrar takımla antrenmanlara çıkmaya başladı. Akyol sezonun ilk yarısını takımdan ayrı yaptığı çalışmalarla tamamlamıştı.

Hafta başında yolların ayrılacağı iddia edilen Evren Korkmaz da takımla çalışmaya devam ediyor. Oyuncuyla ilgili bazı küçük pürüzlerin olduğu ancak herhangi bir kadro dışı kalma veya gönderilme durumunun söz konusu olmadığı öğrenildi. Temmuz 2019 tarihinde VVV-Venlo takımından transfer edilen oyuncu bu yıl gösterdiği performansla dikkat çekmişti.

Öte yandan, geçtiğimiz günlerde kiralık olarak kadromuza katılan Ahmethan Köse’nin de lisansı çıkartıldı. Görev verilmesi halinde Eskişehirspor karşılaşmasında forma giyebilecek.

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.