"BURASI BENİM EVİM"

"BURASI BENİM EVİM"

"BURASI BENİM EVİM"

Son alınan İstanbulspor mağlubiyetinin ardından teknik ekipte değişikliğe giden Adanaspor’umuz, cumartesi günü saat 16.00’da oynayacağı Eskişehirspor maçına hazırlanıyor. Ligde sonuncu sırada bulunan ve düşmesine kesin gözüyle bakılan rakibinin karşısında Emrah Bayraktar da ilk sınavını verecek.

Maç hazırlıklarına devam eden Adanaspor’umuzda hoca bazı açıklamalarda bulundu. Adanaspor’umuzla olan bağına “Babamın, amcamın, dayımın görev yaptığı, aynı zamanda taraftarı olduğum kulüpte görev yapmak benim için büyük onur” cümlesiyle vurgu yapan hoca, Adanaspor'umuzdan, “Bir kulüpten fazlası!” diyerek bahsetti.

Saha içi konulara da değinen Bayraktar, “Elimde sihirli değnek yok ama mevcut kadrodan en yüksek verimi almaya çalışacağız” dedi. Gelecek planlarını da “Olabildiğince oyunumuzu geliştirip, gelecek seneye belirli oyuncu grubuyla gitmek ve sonraki senelerde de gerekli takviyeleri yaparak kaliteli bir takım yaratmak istiyoruz” şeklinde açıklayan hoca, “Umutsuz olmaya gerek yok, taraftarın takımlarından gurur duymalarını sağlayacağız.” diyerek taraflara da mesaj gönderdi.

Önceliğinin kaybetmeyi normal karşılayan yapıdan çıkmak olduğunu belirten Bayraktar, “kaybedersek de savaşarak kaybedeceğiz” dedi.

Transfer sürecine yeterince dahil olamadığını belirten teknik direktörümüz, var olan oyuncuları da “potansiyel yeni transfer” olarak nitelendirdi. Ayrıca Bayraktar, dış transferde de görüşmelerin sürdüğünün ve dört yeni oyuncunun Adanaspor’a yakın olduğunun bilgisini verdi.

Bir buçuk yıllığına anlaşılan teknik adam, bu konuyla ilgili soruyu da “Burası benim evim. Sözleşme süresinin önemi yok.” şeklinde cevaplandırdı.
 

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.