CANBERK BİLMECESİ

CANBERK BİLMECESİ

CANBERK BİLMECESİ

Adanaspor'umuzda son günlerin en çok eleştirilen isimlerinden birisi olan Canberk Dilaver, antrenmanlara katılmıyor. Sezon başından beri eleştirilerin hedef noktası haline gelen ve oynadığı futboldan ziyade saha içerisindeki tavırlarıyla da taraftarımızın "İstenmeyen Adam" ilan ettiği Canberk, son Tuzlaspor maçına da damga vuran isim olmuştu.

Tuzlaspor maçında devrenin bitimiyle beraber forvet oyuncumuz Ozegovic'le münakaşaya giren ve takım arkadaşları tarafından sakinleştirilen Canberk, maç boyunca performansıyla da sınıfta kalmıştı. Maçtan sonra hem takım içerisind sorun yarattığı için, hem de performansı nedeniyle eleştirilen Canberk için geçtiğimiz günlerde Teknik Direktörümüz Emrah Bayraktar açıklamalarda bulunmuştu. (Emrah Bayraktar'ın Canberk Dilaver açıklamaları için tıklayınız.)

Tuzlaspor maçı sonrası Salı günü izinli geçiren takımımız Balıkesirspor maçı hazırlıklarına Çarşamba günü başlarken Canberk antrenmana katılmadı. Teknik Direktörümüz Emrah Bayraktar'dan izin alarak Çarşamba günü antrenmana katılmayan Canberk Dilaver, dün yapılan antrenmanda da yer almadı. 

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.