YENİ ADANA'DA HEDEF 3 PUAN

YENİ ADANA'DA HEDEF 3 PUAN

YENİ ADANA'DA HEDEF 3 PUAN

Adanaspor’umuz 25. hafta maçında, ligin ilk yarısında deplasmanda 3-0 mağlup ettiği Balıkesirspor’u ağırlayacak. Düşme barajıyla arasındaki puan farkı bugün alınan sonuçlarla 4'e düşen takımımızda mutlak hedef galibiyet! 

Tuzlaspor karşılaşmasında gördükleri kartlarla Celil ve Uğurcan cezalı duruma düşmüştü. Maç öncesi verdiği röportajda orta sahadaki bu eksiklere dikkat çekerek, “alternatifsiz bir bölgede iki eksik” ifadesini kullanan Emrah Bayraktar’ın, kadro tercihleri merak ediliyor. 

Adanaspor’umuz Emrah Bayraktar direktörlüğündeki 7. maçına çıkacak. Geçmiş 6 maçında Bayraktar’la tek galibiyetini Eskişehirspor karşısında alan takımımız, iki maçta da berabere kalmıştı. 24 maç sonunda 25 puan toplayan rakibimiz ise, bu puanların 9’unu topladığı son beş maçta mağlup olmadı. 

Kritik maçın hakemlik görevi ise İzmir Bölgesi'nden Direnç Tonusluoğlu’nda. Rakibimiz Balıkesir’in sınır komşusu İzmir Bölgesi’nden hakem atanması camiamızda tepkilere yol açmıştı. Hakem son olarak 5 Ocak Stadı’nda oynanan ve 3-1 mağlup olduğumuz Tuzlaspor karşılaşmasında düdük çaldı. 

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.