GENÇ KAPLANLAR YARIN SAHAYA ÇIKIYOR

GENÇ KAPLANLAR YARIN SAHAYA ÇIKIYOR

GENÇ KAPLANLAR YARIN SAHAYA ÇIKIYOR

Adanaspor'umuzda Gelişim Liglerinde mücadele eden U16, U17, U19 takımlarımız yarın ikinci hafta karşılaşmalarına çıkmaya hazırlanıyor. U16 ve U17 kategorilerinde deplasmanda Kayserispor'la mücadele edecek olan Genç Kaplanlar, U19 kategorisinde ise Bursaspor'un konuğu olacak.

Son yılların kanayan yarası olarak görülen altyapı ve tesisleşme konusunda bu yıl yeni bir yola giden yönetim, Çatalan Tesisleri'ni A takımın kullanımı için yeniden açmıştı. Bu yıla kadar A takımımızın kullandığı Osman Yereşen ise artık altyapılarda U15 ve U19 arası kategorilerimize ev sahipliği yapıyor. 2021-22 sezonunda yerel liglerde boy gösterecek olan U11 ve U14 arası yaş kategorisi ise Gündüz Tekin Onay Tesisleri'nde çalışmalarına devam ediyor.

Öte yandan taraftarlarımızın son yıllarda oldukça şikayetçi olduğu konulardan birinin çözümü adına geçen yıl altyapı haberlerinin aktarılması için hazırlanan sosyal medya hesaplarının aktif olarak kullanılmaması haber alma noktasındaki sorunların sürmesine sebep oluyor. Altyapıyla ilgili gelişmeleri takip etmek isteyen Turuncu-Beyazlılar bu konuda da bir çözüm bekliyor.

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.