TARAFTARLAR BİLET FİYATLARINDA İNDİRİM BEKLİYOR

TARAFTARLAR BİLET FİYATLARINDA İNDİRİM BEKLİYOR

TARAFTARLAR BİLET FİYATLARINDA İNDİRİM BEKLİYOR

Adanaspor taraftarları bir süredir yönetimin bilet fiyatlarında indirime gitmesini beklerken bu konudaki şikayetlerini sosyal medya ve tribünde tepki göstererek dile getiriyor.

Bilet fiyatları mevcut ekonomik durumda her ne kadar astronomik rakamlar olmasa da aynı ligde olduğumuz diğer rakiplerimiz göz önünde bulundurulduğunda bir hayli fazla görünüyor. Hatta bilet fiyatlarının süper ligde boy gösteren takımlarla yarıştığı da bir gerçek. Geçtiğimiz haftalarda deplasmanda oynadığımız Balıkesirspor maçında, Balıkesirspor yönetimi taraftarlarının desteğini alabilmek için kategori farketmeksizin tüm tribünlerin fiyatını 7,5 lira olarak açıklamıştı.

En ucuz kategori olan kale arkası biletimizin dâhi 25 ₺ olması ve bunun yanı sıra şehrin dışında sayılabilecek stada ulaşmak için harcanan yakıt/otobüs ücreti de eklendiğinde, masraflara yiyecek içeceği dahil etmememize rağmen bir maça gelmek için harcanacak para birçok taraftarımızın cebini etkileyecek sayılara ulaşabiliyor.

Son haftalarda alınan galibiyet ve taraftarlara izletilen iyi oyunun sonucunda taraftarlarımızı takımlarını tribünde desteklemek istiyor. Yönetimin de bu isteklere sessiz kalmayacağını ve "sahada siz tribünde biz" inancına sadık kalarak 12. adamlarını tribüne çekmek için bilet fiyatlarında indirime gideceğini umut ediyoruz.

Yorumlar (1)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.