OZE TAKIMLA ÇALIŞMALARA BAŞLADI

OZE TAKIMLA ÇALIŞMALARA BAŞLADI

OZE TAKIMLA ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Ankaragücü karşılaşmasında kadroya alınmamasıyla birlikte hakkında farklı spekülasyonlar ortaya atılan Boşnak asıllı Sırp golcünün antrenmanlarda arkadaşlarıyla problem yaşadığı iddia edilmişti.

Geçtiğimiz sezon başında takıma katıldığı andan itibaren hücum anlamında önemli katkılar sunan Oze’nin kadroya alınmaması gol hattında yaşanan sorunları da beraberinde getirdi. Bu sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan golcü futbolcu tesislerde takımdan ayrı yaptığı çalışmalarla antrenmanlarına devam ediyordu.

Ligde son olarak Balıkesirspor deplasmanında forma giyen ve devamındaki dördü lig maçı, biri kupa maçı olmak üzere toplamda 5 maçta yedek olarak dahi kadroya alınmayan Ozegovic konusundaki sessizlik bugün bozuldu. İstanbulspor maçı hazırlıklarının başladığını duyuran resmi sosyal medya hesapları, paylaşımda Ozegovic'in de takımla çalıştığı görüntüleri paylaştı. Ayrıca gazeteci Soner Kan da, konuyla alakalı "Bir süredir bireysel olarak çalışma yapan Ognjen Ozegovic, bu sabah Çatalan Tesisleri'ndeki idmanda takıma katıldı ve idmanın tamamında yer aldı." bilgisini paylaştı

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.