TARAFTAR SÜPER LİG'İ İSTİYOR

TARAFTAR SÜPER LİG'İ İSTİYOR

TARAFTAR SÜPER LİG'İ İSTİYOR

Bu sezon başı yapılan transferlerle "Süper Lig" hedefi koyan Adanaspor yönetimi, sezonun ilk bölümünde Teknik Direktör Sait Karafırtınalar'ı takımın başına getirdikten sonra iyi bir çıkış yakaladı.

Sezonun ilk yarısının ikinci bölümünde önemli puanlar alarak adım adım Play-Off potasının içerisine giren Adanaspor'da özellikle takım savunması ön plana çıkmaya başladı. Kalede, savunmada ve orta sahada oturan bu kurgu, hücumdaki eksiklik nedeniyle bazı maçlarda sıkıntı yaratırken Adanaspor yönetimi de devre arası transfer döneminde düğmeye bastı.

Ofansif kanat oyuncuları ve santrafor mevkine önemli takviyeler yapmaya çalışan Adanaspor yönetimi, Teknik Direktör Sait Karafırtınalar'ın da raporu doğrultusunda ince eleyip sık dokuyor. Eren Karadağ transferiyle ofansif bölgeye bir takviye yapan Toros Kaplanları, Jordon Ibe'yi de alarak ofansif kanat bölgesini daha da güçlendirmeye çalışırken, Sturridge transferiyle ilgili kamuoyuna yansıyan haberler ise beklentileri iyice yükseltti.

Taraftar bu transferlerin ve yapılacak takviyelerin takımı daha da güçlendireceğini tahmin ederken, "Süper Lig" sesleri daha da güçlü çıkmaya başladı.

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.