KAPLAN, ANKARA'DA KÜKREDİ 0-3

KAPLAN, ANKARA'DA KÜKREDİ 0-3

KAPLAN, ANKARA'DA KÜKREDİ 0-3

Adanaspor, 21. haftanın kapanış maçında Gençlerbirliği'ni deplasmanda 3-0'la geçti. İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan Toros Kaplanları, Tetteh(2) ve Bruns'la sonuca gitti ve Play-Off iddiasını kuvvetlendirdi.

Karşılaşmaya Goran, Donkor, Evren, Roche, İsmail, Uğurcan, Cem, Benasser, Celil, Fıratcan, Tetteh onbiriyle başlayan Adanaspor, maç boyunca oyunun kontrolünü elinde bulundurdu. Maç boyunca 555 pas yapan ve % 83'lük isabetli pas oranıyla rakibine büyük bir üstünlük kuran Turuncu Beyazlılar, ikinci yarıya fırtına gibi başladı. Yeni transfer Eren Karadağ ve Hollandalı Thomas Bruns'un oyuna dahil olmasıyla daha ofansif ve efektif bir oyun planıyla ikinci yarıya başlayan Adanaspor, 51. dakikada Fıratcan'ın harika ortasında Tetteh'le sonuca gitti. 56. dakika ise İsmail'in asistini golle sonuçlandıran Thomas Bruns, Gençlerbirliği takımının gardını düşürdü. 69. dakikada 21 pas yaparak geliştirilen harika atağı golle sonuçlandıran Samuel Tetteh maçın da skorunu belirleyen isim oldu.

Aldığı galibiyetle 21. haftayı 7. sırada tamamlayan Adanaspor puanını 32 yaparken, Play-Off iddiasını güçlendirmiş oldu. Bugün sabah Adana'ya dönen Adanaspor'da Pazar günü Adana'da oynanacak zorlu Keçiörengücü maçı hazırlıkları bugün başlayacak.

Yorumlar (1)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.