TRANSFER DÖNEMİNDE ADANASPOR

TRANSFER DÖNEMİNDE ADANASPOR

TRANSFER DÖNEMİNDE ADANASPOR

2020-2021 sezonu devre arası transfer dönemi başladı. 5 Ocak'ta başlayan transfer dönemi 1 Şubat'a kadar devam edecek. Takımlar kadrolarını güçlendirmeye başlarken, Adanaspor'umuz ilk devrenin erteleme maçlarını oynadı ve rakiplerine oranla devre arası dönemine geç girmiş oldu.

Futbolcuların son Ankaraspor ve Akhisarspor maçındaki performanslarının değerlendirilmesi, teknik heyetin durumunun netleşmesi gibi durumlar nedeniyle transferde de şu an Adanaspor'umuzda çok fazla bir hareketlilik gözlenmiyor. Kulübümüzün mevcut mali yapısı nedeniyle yönetimimizin astronomik rakamlı transferler yapamayacağı tüm camia tarafından artık kabul edilmiş bir gerçek. 

Son yıllarda sıkça eleştirilen yönetimimizin transfer politikasına karşı yönetimimizin reaksiyonu, "Kulübün mali yapısını sarsmadan ve borçsuz bir kulüp olgusuyla devam etmek." şeklinde. Devre biterken Roni, Renan Diniz ve Tevfik'le yollar ayrıldı. Taraftarın beklentisi en kötü ihtimalle bu giden oyuncuların yerine daha çok katkı sağlayacak oyuncuların transfer edilmesi yönünde. 

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.