İKİNCİ YARI HAZIRLIKLARI BAŞLIYOR

İKİNCİ YARI HAZIRLIKLARI BAŞLIYOR

İKİNCİ YARI HAZIRLIKLARI BAŞLIYOR

Adanaspor'umuz sezonun ikinci yarısının startını Cumartesi günü Osman Yereşen Tesisleri'nde verecek. Akhisarspor maçı ardından takımımıza verilen izin Cuma günü bitiyor. Takımımız Cumartesi günü ikinci yarının ilk antrenmanını Osman Yereşen Tesisleri'nde gerçekleştirecek. 24 Ocak Pazar günü başlayacak olan ikinci yarı öncesi çalışmalarına kendi tesislerinde devam edecek olan Adanaspor'umuzda yeni bir ayrılığın olup olmayacağı henüz öğrenilmedi.

Kulüp Başkanımız Bayram Akgül'ün Adana'da olduğu ve transfer görüşmelerinin devam ettiği öğrenilirken, Teknik Direktörümüz Yunus Murat Ceylan'la yola devam edileceği de edinilen diğer bilgiler arasında yer alıyor. Özellikle son 2 haftada alınan 6 puanın ardından ikinci yarıya yeni bir sayfa açarak başlamayı umut eden Toros Kaplanlarımız'da camianın transfer gelişmelerinden daha çok merak ettiği konu teknik direktör sorunuydu. Bilindiği üzere Yunus Murat Ceylan'ın lisans problemi devam ettiği için sahaya giremiyor ve takımı saha kenarından Sportif Direktörümüz Hakan Hacıbektaşoğlu yönetmek durumunda kalıyordu.

İkinci yarı öncesi henüz TFF'nin resmi kurs açılışı yapmaması nedeniyle sürecin ikinci yarıya başlarken aynı şekilde devam etmesi ve önümüzdeki haftalarda kursun açılması halinde bu problemin ortadan kalkabileceği öngürülüyor. 

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.