TURBEYLER'DEN SERT AÇIKLAMA

TURBEYLER'DEN SERT AÇIKLAMA

TURBEYLER'DEN SERT AÇIKLAMA

Dün kulübümüz tarafından yapılan açıklamaya karşılık olarak A.Demirspor A.Ş. tarafından yapılan gerçeklikten yoksun "ÖNCELİĞİMİZ SAĞLIK" paylaşımına Turbeyler Grubu "ÖNCELİĞİNİZ SİYASET" açıklamasıyla yanıt verdi. Grup tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

Tarafımızca yapılan açıklamaları demagoji yaparak farklı yerlere çekmeye çalışan şehrin şımarık çocuklarına hatırlatırız ki ülke olarak ÖNCELİĞİMİZİN SAĞLIK olduğu 17 GÜNLÜK TAM KAPANMA döneminde tüm tedbir ve kuralları siyasi güç ve yetkileri kullanarak hiçe sayan bu zihniyetin Balıkesirspor karşılaşmasına binlerce kişiyi illegal bir şekilde birilerinin TALİMATIYLA stada sokarken önceliği neydi? 

Ülkemizde sokağa çıkma yasağını ihlal edenlere karşı cezai işlem uygulanırken şehrin bir diğer ucunda ki stadyuma binlerce kişi elini kolunu sallaya sallaya nasıl bu kadar rahat ulaştı? Adanaspor taraftarına ve yönetimine her türlü zorluğu çıkarmaktan geri durmayan Adana Emniyeti tüm bunlar olurken neden 3 maymunu oynadı? Adana Emniyetinin bu sessizliği, Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın açıklamalarında yer alan "Emniyet Müdürü, Soylu'nun oğlunun karşısında önünü ilikliyor" cümlesini desteklemez mi ? 

Şehrin diğer takımının yine TAM KAPANMA döneminde Adana’nın bir çok noktasında gerçekleştirdiği şampiyonluk kutlamalarına TAM MÜSAMAHA gösteren Adana Emniyeti, gerekli izinlerin alındığı 7 Temmuz Adanasporlular Günü kutlamalarında adeta taraftarlarımıza birer eylemci gibi tavır takınmış hatta daha ileri giderek darp etmişlerdi. Adana Emniyetinin uyguladığı çifte standart ve akıl almaz tutumu Adana halkının Türk Polis Teşkilatına olan güvenini derinden sarsmaktadır. 

Tüm bu usulsüzlükleri ve çifte standartı "Önceliğimiz Sağlık" başlığı altında paylaşım atıp konuyu kapatmaya çalışan, tabiri caizse SALAĞA YATAN bu güruha SALAĞA anlatır gibi anlattığımızı düşünüyoruz ! 

Cümlelerimizi Pir Sultan Abdal'ın sözleriyle noktalamak istiyoruz;

Yürü bre hızır paşa senin de çarkın kırılır,
Güvendiğiniz padişahınız o da bir gün devrilir...

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.