RETRO FORMA AÇIKLAMASI

RETRO FORMA AÇIKLAMASI

RETRO FORMA AÇIKLAMASI

Değerli Adanasporlular ilkini 5 Ocak Adana’mızın kurtuluş gününde yaptığımız ve 99. kurtuluş yılına özel 99 forma verdiğimiz Retro Adanaspor Forma serimizin ikincisi 23 Ocak Cumartesi günü olacak.

Adanaspor’umuzun 67. kuruluş yılı olan 23 Ocak günü yapacağımız çekilişle 67 Retro Adanaspor Formasını yine Adanasporlular’a armağa edeceğiz. Bu sefer farklı bir formayla devam edeceğiz. Birkaç gün sonra instagram sayfamızdan duyurumuzu yapacağız, takipte kalmanızı rica ediyoruz.

Retro forma serisiyle beraber çok yoğun bir şekilde sorular geliyor ve gelen soruların yoğunluğu, “Forma satışı olacak mı?” şeklinde. Bu forma serisini yapmamızdaki amacımız Adanaspor’umuzun geçmişine ayna tutmak, güzel hatıraları tekrar hatırlatmak ve özellikle genç nesil taraftarlarımıza geçmişin hissiyatını verebilmektir. Adanaspor tarihsel geçmişi ile Türk sporunun öncü kulüplerinden birisi olmuştur. Bu ve bundan sonra gerçekleştireceğimiz farklı projelerle bu konuya biraz ağırlık vereceğiz. Bu anlamda amacımızın kesinlikle forma satışı olmadığını ve kesinlikle bir forma satışı yapmayacağımızı bir kez daha belirtmek istiyoruz.

Bu konudaki en büyük dileğimiz, kulübümüzün açacağı store mağazasına Retro serisini de dâhil ettirebilmektir.

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.