Taraftar Merak Ediyor

Taraftar Merak Ediyor

Taraftar Merak Ediyor

Sezona iyi başlangıç yapan ve özellikle takım savunmasıyla dikkat çeken Adanaspor'umuzda gerileme dönemi devam ediyor. Üst üste kaybedilen maçlarla bir anda ligde kendini küme düşme hattında gören Toros Kaplanlarımızda taraftarımızın eleştirileri ve isyanı yükselmeye devam ediyor.

Teknik heyet konusunda sezon başından beri devam eden belirsiz süreç, kötü sonuçların da artmasıyla eleştirilerin odak noktası haline geldi. Adanaspor'umuzda önemli bir şampiyonluk yaşamış olan ve camianın sevilen isimleri konumunda olan Sportif Direktörümüz Hakan Hacıbektaşoğlu ve Teknik Direktörümüz Yunus Murat Ceylan'ın kredileri yüksek olsa da, lisans probleminin belirsizliği akıllarda soru işaretleri oluşturuyor.

Öte yandan takımımızın özellikle Covid-19 vakasının kulübümüzde görüldüğü günden bu yana, takımımızla ilgili bilgi aktarımı konusundaki eksiklik nedeniyle kulüp yönetimimiz eleştiriliyor. Hangi futbolcuların hastalıktan kurtulduğu ya da hangi futbolcuların hastalığının devam ettiği bilinmiyor. Bu konuda kulübümüz bilgileri tamamen kamuoyundan gizleyerek rakiplerin bilgi almasını da engellemek isteyebileceği de konuşuluyor. Adanaspor kamuoyu şartlar ne olursa olsun kamp kadrosunda kimlerin olduğu, sakat, hasta veya durumu belirsiz futbolcuların paylaşılması noktasında hem fikir.

Yorumlar (1)

  • Tiger
    Senelerdir alıştık artık kulüpten muhattap bulunamamasına. Birisi çıkıp açıklama yapınca şaşırıyoruz.

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.