DERBİ ÖNCESİ TSYD BULUŞMASI

DERBİ ÖNCESİ TSYD BULUŞMASI

DERBİ ÖNCESİ TSYD BULUŞMASI

TSYD Adana Şubesi TFF 1. Lig’in 21. Haftasında oynanacak Adana derbisi öncesi bir toplantı düzenledi. Toplantıda takım kaptanımız Hakan Çinemre ve rakip takımdan Gökhan İnler basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

Kaptan Hakan Çinemre, derbiyi “Adanaspor taraftarının, camiasının ne kadar büyük olduğunu biliyorum. Akdeniz Bölgesi’nin ve Türkiye’nin iki büyük kuruluşunda oynamak hem bana hem Gökhan İnler’e nasip oldu. Sahada her ne kadar kıran kırana mücadele de olsa, hem ülkemize hem Adana halkına dostluk içinde bir maç izletmek istiyoruz. Şöyle bir deyiş vardır, derbilerin favorisi olmaz ama bu derbinin favorisi biziz. Çok iyi hazırlanıyoruz. Derbiler her zaman büyük maçlardır. Hele ki Adana derbisi ülkemiz adına önemli derbilerden biri.” şeklinde yorumladı.

Gökhan İnler ise derbiyle ilgili “Bu derbiyi oynamayanlar için söylüyor, çok farklı bir hava var." yorumunda bulundu. Türk futbolu hakkında da yorum yapan İnler, “Türkiye’de 5. senem. 20’li yaşlarımda da Türkiye’de bulundum. Avrupa'da tüm organizasyonlar daha ileri seviyelerde. Ama milli takımda da görüyoruz, futbol Türkiye'de eski dönemlere göre gelişti.Gençler bizim için çok önemli, gençleri unutmamak lazım.” cümleleriyle konuşmasını sonlandırdı. 

Yorumlar (0)

Yorum Yapın

Yorum Yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.